Haal klanten uit Instagram!

Insta Sales School

Leer in 10 weken hoe jij moeiteloos klanten aantrekt op Instagram, waardoor je je omzet laat groeien en  op Instagram een succesvol en zichtbaar bedrijf wordt.

Succesvol verkopen op Instagram!

De Insta Sales School is dé school voor ondernemers die in 10 weken tijd willen leren hoe je je aanbod verkoopt op Instagram, zonder teveel tijd kwijt te zijn of het gevoel te hebben dat je jouw verkoop moet forceren. Haal alles uit je zichtbaarheid doordat jij Instagram strategisch inzet, leert adverteren, een merk om jezelf heen bouwt en de klanten aantrekt die bij jou passen!

 

Toen ik nog geen jaar geleden besloot om mezelf in te schrijven bij de KvK, had ik nooit verwacht dat ik binnen een halfjaar tijd een succesvol bedrijf zou hebben dankzij mijn zichtbaarheid op Instagram.

Door mijn angststoornis dacht ik dat het mij super veel tijd en energie zou kosten om als bedrijf zichtbaar te worden op Instagram. Ik besloot dat ik het anders wilde en creëerde een eigen gemaakte methode leerde ik dat ik met een laagdrempelige strategie zichtbaar kon zijn op een manier die goed voelt, die bij me past en die ook nog is werkt. Ik ging van een uitkering naar een 4k maandomzet in 6 maanden tijd.

Misschien herken je dit ook wel?

→  Je bent veel tijd en energie kwijt aan Instagram, maar het levert weinig resultaat op. Soms heb je het gevoel alsof je voor Jan met de korte achternaam aan het posten bent…

→  Je vind het maken van een grote investering voor je bedrijf heel spannend, want wat nou als het je niks oplevert? 

→  Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om het verkopen van jouw aanbod op Instagram. Je benoemd je aanbod voor jouw gevoel vaak genoeg, maar toch blijven de aankopen uit…

→  Je hebt regelmatig stress omdat je niet weet waar je klanten volgende maand weer vandaan zullen komen… (en of ze zullen komen)

→  Regelmatig zit je overwhelmed achter je laptop door alle mogelijkheden online. Je weet niet goed welke stap je  nou als eerste moet zetten en loopt daarom vaak vast op het gebied van online ondernemen… 

→  Je bent begonnen met ondernemen om mensen oprecht te helpen, maar verkopen vind je lastig. Het lijkt wel alsof dat niks voor jou is.

→  Je weet niet hoe je jezelf moet onderscheiden in de online jungle. In jouw vakgebied zijn er 10.000 anderen. Hoe zorg je er nou voor dat mensen voor JOU kiezen?

→  Je bent niet consistent zichtbaar, omdat je geen strategie hebt en ‘maar wat doet’

Hoe fijn zou het zijn als jij…

→ Jouw aanbod verkoopt via Instagram op een laagdrempelige manier die bij jou past. Zonder pusherige verkooptechnieken of koude acquisitie.

→ Een strategie hebt waarmee je zeker weet dat jij je ideale klant gaat bereiken.

→ Weet hoe je van jouw volgers, jouw klanten kan maken.

→ Precies weet wat je moet posten in een lancering, zodat je meer verkoopt.

→ Weet hoe je jouw high end aanbod van +500 euro weet te verkopen via Instagram.

In dit programma leer ik jou hoe je met een slimme strategie meer resultaat haalt uit jouw Instagram, waardoor jij consistent meer klanten gaat aantrekken. 

dit krijg je allemaal

Wat houdt de Insta Sales school in?

De insta Sales School is een online coach programma. Het programma bestaat uit 9 modules. Iedere week komt een nieuwe module vrij en in week 10 is er tijd voor een evaluatie.

→   Persoonlijke begeleiding en feedback binnen de groep
→   Praktische videolessen in 9 modules
→   Waardevolle bonussen van andere experts
→   Levenslang toegang tot de online leeromgeving
→   Downloads in de vorm van werkboeken + handleidingen
→   Toegang tot een waardevolle community met gelijkgestemden
→   Één keer in de twee weken een live Q&A waarin jij al je vragen kunt stellen

Na 10 weken blijf je toegang houden tot ALLES + toekomstige updates over Instagrammarketing zodat je altijd up-to-date blijft. Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen.

Insta Sales School

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die al actief zijn op Instagram, maar nog niet het resultaat eruit halen dat ze eruit willen halen. Jij zit niet alleen op dit platform, omdat jij je puur focust op meer volgers, maar jij wilt van je volgers ook echte trouwe klanten maken. 

Jij voelt aan alles dat je een groot succes wil maken van jouw bedrijf en je bent bereid om hier 110% voor te gaan!

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Het is perfect voor jou als jij wilt leren hoe je je aanbod verkoopt op Instagram, zonder teveel tijd kwijt te zijn of het gevoel te hebben dat je jouw verkoop moet forceren.

 

9 verschillende modules

Inhoud Insta Sales School

 In 9 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle en unieke Instagram strategie maakt. In dit programma leer je o.a. het maken van een contentstrategie, succesvol lanceren en verkopen via Instagram, adverteren op Facebook en Instagram, een strategisch productaanbod ontwikkelen, bewezen gedragspsychologie voor betere online resultaten en nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Jouw online mindset

In deze module leer je waarom een goede mindset de basis is voor een krachtige online zichtbaarheid. Jij gaat aan de slag met helderheid creëeren rondom jouw online zichtbaarheid en kan na de module ook daadwerkelijk die stappen naar meer resultaat zetten.

Module 2: Jouw verhaal

In deze module ga jij aan de slag met jouw positionering. Je leert welke factoren belangrijk zijn voor een personal brand, vanuit welke koopmotieven een aankoop wordt gedaan en je gaat jouw unieke verhaal schrijven.

Module 3: Jij en jouw klant

In deze module ga jij aan de slag met het kiezen en het bereiken van jouw doelgroep. Je leert waarom het zo belangrijk is om een specifieke doelgroep te kiezen en je leert de succesprincipes van jouw aanbod verkopen bij jouw doelgroep (en nee, dit heeft niks te maken met jouw aantal volgers).

Module 4: Jij en jouw statistieken

In deze module ga jij alles leren over hoe inzicht in jouw cijfers er voor zorgt dat jij beter jouw doelgroep kan bereiken en kan inspelen op hun behoeftes. Jij gaat aan de slag met een hashtagstrategie en leert jouw statistieken gebruiken in je voordeel.

Module 5: jij en jouw content

 In deze module ga jij aan de slag met jouw contenstrategie. Je leert hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op Instagram met jouw content, zonder dat je daar uren tijd mee kwijt bent. Je leert mijn content formule die ik dagelijks toepas voor een consistente zichtbaarheid.

Module 6: jij en jouw aanbod

In deze module ga je aan de slag met een strategisch productaanbod waardoor jij jouw instagramvolger in iedere fase van zijn volgersreis raakt. Je leert over de verschillende vormen van automatiseringen en hoe je deze kan inzetten voor meer rust en passief inkomen in je business. Je leert de ‘wanneer’ en de ‘hoe’ van het verkopen op Instagram.

Module 7: Jouw online advertenties

In deze module leer je van begin tot eind hoe je succesvol kan adverteren op Instagram en Facebook, zodat je zichtbaar bent ook als je niet actief online bent. Ik leg jou stap voor stap uit hoe de Facebook Business Manager werkt en hoe jij jouw advertenties het beste kan instellen en optimaliseren. 

Module 8: jij en jouw online activiteit

In deze module leer jij hoe je jouw Instagram activiteit succesvol kan inzetten, waardoor je meer leads en interactie krijgt. Je leert alle do’s & dont’s over Instagram en jij weet precies hoe het algoritme in elkaar zit.

Module 9: jouw lancering

In deze module leer je alles over een succesvolle lancering van jouw aanbod op Instagram. Je gaat in deze module dus daadwerkelijk aan de slag met verkopen via jouw Instagramkanaal door middel van een verkoop/ lanceringsstrategie. 

wat anderen zeggen

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razend snel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mij klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken Tara voor een content planning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede content planning. Waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de content planning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business coach

Voordat Tara me hielp wist ik vaak niet goed wat ik moest posten én wilde ik hier ook niet te veel tijd aan besteden om over na te denken. Ik vind het belangrijk dat mijn content aansluit bij de wensen en behoeften van mijn doelgroep. Maar telkens opnieuw bedenken wat dat dan moest zijn lukte me niet. Door Tara loopt dat nu mega goed! Elke maand krijg ik een document met mega veel inspiratie en een hele duidelijke houvast voor de te maken posts en andere content op Instagram. Daarnaast geeft ze super duidelijke statistieken en merk ik zelf ook echt dat mijn bereik en interactie stijgt! En boven alles is Tara echt een feestje om mee te werken! Aanrader voor iedereen!enten en tips betekenen heel veel voor me.

Simone

Leerexpert, Pluk leren

Dit ga jij bereiken!

Dit programma heet niet voor niks Insta Sales School. De focus op dit programma wordt dus echt gelegd op gebruik maken van jouw unieke kwaliteiten om meer sales uit Instagram (en facebook) te halen.

De Insta Sales School is dé school voor ondernemers die in 10 weken tijd willen leren hoe je je aanbod verkoopt op Instagram, zonder teveel tijd kwijt te zijn of het gevoel te hebben dat je jouw verkoop moet forceren. Haal alles uit je zichtbaarheid doordat jij Instagram strategisch gaat inzetten, leert adverteren, een merk om jezelf heen bouwt en de klanten aantrekt die bij jou passen!

Door mijn angststoornis dacht ik dat het mij super veel tijd en energie zou kosten om als bedrijf zichtbaar te worden op Instagram. Ik besloot dat ik het anders wilde en creëerde een eigen gemaakte methode leerde ik dat ik met een laagdrempelige strategie zichtbaar kon zijn op een manier die goed voelt, die bij me past en die ook nog is werkt. Ik ging van een uitkering naar een 4k maandomzet in 6 maanden tijd.

Aan het einde van dit programma…

→  Weet jij hoe je van jouw volgers jouw klanten maakt.

→ Kan jij verkopen op Instagram zonder dat het awkward of geforceerd voelt.

→  Heb jij een strategisch productaanbod die aansluit op de behoefte van jouw volger(s).

→  Heb jij een uitgewerkt lanceringsplan die jou gaat helpen om meer te verkopen op Instagram.

→  weet jij hoe jij succesvol kan adverteren via Facebook en Instagram

→  Werk jij met een online marketing strategie waarmee je consistent leads, klanten en omzet behaald.

→ Heb jij een succesvolle online mindset waarmee jij je niet langer laat tegenhouden door angsten en onzekerheden. Jij bent online zichtbaar op een manier die bij jou past, die goed voelt én werkt.

instagramcoach

Wie is Tara?

Als Instagramexpert help ik vrouwelijke ondernemers (to be) om hun onzekerheid met betrekking tot (online) zichtbaarheid te transformeren tot inspiratie, vertrouwen en waarde. Zodat ze zichtbaar kunnen zijn op een manier die veilig voelt en bij hun past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

In de tijd dat ik actief was als influencer wist ik al snel de 8.000 volgers aan te tikken en werkte ik samen met bedrijven als: Zinzi, Black & Decker en Coca Cola. Ik vond de online wereld zó leuk en inspirerend, maar ik merkte ook al snel dat er behoefte was aan een realistischer beeld op Social media. Een behoefte die ik deelde aangezien ik vaak het gevoel had dat ik alleen was in mijn reis naar herstel van een angststoornis…

Ik besloot om het roer om te draaien en om met mijn kennis over Instagram marketing en ervaring als influencer, ondernemers te helpen om meer succes te halen uit Instagram. Ik wilde ondernemers met een groter doel/ missie, unieke persoonlijkheid en waardevol verhaal leren om zichzelf als merk te presenteren om zo hun online podium te claimen en een échte connectie aan te gaan met de doelgroep die perfect bij hen past!

Doordat ik mijn kwetsbaarheden ben gaan laten zien en mijn verhaal ben gaan delen, werk ik nu samen met toffe ondernemers. Ook heb ik al meer dan 100 andere vrouwelijke ondernemers succesvol mogen helpen met hun online zichtbaarheid. Dit heb ik allemaal in minder dan 6 maanden weten te bereiken. 

Wil jij dit ook? Dan is de Insta Sales School perfect voor jou! In dit programma ontwikkel jij een persoonlijke, winstgevende Instagram strategie om ALLES uit dit kanaal te halen.

Insta Sales School

Zo werkt het

Op 17 mei start de Insta Sales School. Het programma bestaat uit 10 weken met 9 modules. Elke week ontvang je automatisch een bericht van mij dat er een nieuwe module beschikbaar is. Jij volgt de modules en je kunt jouw vragen/ opmerkingen naar mij sturen, zodat ik jou feedback kan geven en kan helpen om ALLES uit het programma te halen. 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is voor de volgende ronde nog onbekend.

Klik hier om je in te schrijven voor de wachtlijst (gratis) >

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Het zal mogelijk zijn om in 2 termijnen of in 6 termijnen te betalen. 

De eerste termijn kun je via iDeal betalen en voor de overige termijnen ontvang je na 30 dagen een factuur die je zelf dient te voldoen.

Klik hier om je in te schrijven voor de wachtlijst (gratis) >

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om je aan te melden voor de Insta Sales School met een aangepaste factuur >

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Wat als ik niet bij de live Q&A kan zijn?

Geen probleem! Je kan de Q&A’s altijd terugkijken en je vragen van te voren of achteraf stellen, zodat je nooit zonder onbeantwoorde vragen blijft zitten.

Krijg ik toegang tot alle modules in een keer?

Nee. Per week komt er een nieuwe module online. De laatste module komt dus online in week 27. Na 10 weken is het programma afgerond, maar blijf je levenslang toegang houden tot de leeromgeving.

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS